Collectief

Filosofie

Custos IPC staat voor vernieuwing. Nederland en België staan bol van innovatieve ideeën, concepten en bedrijven. Custos IPC wil op haar eigen wijze innovaties veilig stellen voor haar opdrachtgevers. Dat betekent uiteraard niet dat we andere juridische wegen gaan bewandelen, maar wel dat we meedenken, meekijken en vooruitkijken met onze klanten. Kansen en bedreigingen tijdig signaleren en daarop anticiperen. Proactief en constructief. Intrinsiek gedreven, oprecht geïnteresseerd en met plezier werken aan impactvolle innovaties.

Onze drijvende krachten

De drijvende krachten van ons collectief zijn natuurlijk onze leden. Immers, zonder leden geen collectief. Hieronder stellen we graag iedereen aan jullie voor, zodat je letterlijk en figuurlijk beeld hebt bij de persoon, zijn of haar (persoonlijke) interesses, expertises, ervaringen en in welke werkveld(en) ze actief zijn.

Lid worden van het collectief?

Herken je je in onze filosofie en zou je graag willen verder praten over de (on)mogelijkheden van een lidmaatschap? Laat het ons dan even weten. Er valt namelijk nog zoveel meer te vertellen over de voordelen van Custos IPC. Neem even contact op met Willemyn, ze staat je graag te woord.