Collectief

Filosofie

Custos IPC staat voor vernieuwing. Nederland en België staan bol van innovatieve ideeën, concepten en bedrijven. Custos IPC wil op haar eigen wijze innovaties veilig stellen voor haar opdrachtgevers. Dat betekent uiteraard niet dat we andere juridische wegen gaan bewandelen, maar wel dat we meedenken, meekijken en vooruitkijken met onze klanten. Kansen en bedreigingen tijdig signaleren en daarop anticiperen. Proactief en constructief. Intrinsiek gedreven, oprecht geïnteresseerd en met plezier werken aan impactvolle innovaties.

Onze drijvende krachten

De drijvende krachten van ons collectief zijn natuurlijk onze leden. Immers, zonder leden geen collectief. Hieronder stellen we graag iedereen aan jullie voor, zodat je letterlijk en figuurlijk beeld hebt bij de persoon, zijn of haar (persoonlijke) interesses, expertises, ervaringen en in welke werkveld(en) ze actief zijn.

Bas Hekman Custos

Bas Hekman

Oprichter en Business Developer
Willemyn Slikker Custos

Willemyn Slikker

Oprichter en Octrooigemachtigde
Paul van der Valk Custos

Paul van der Valk

Octrooigemachtigde

Pim Lubberdink

Octrooigemachtigde

Eric de Cock van Gimst

Octrooigemachtigde en Patent Information Professional

Rik van Reekum

Octrooistrateeg

Diana Versteeg

Merk- en modellengemachtigde en IE advocaat

Christine ter Stege

Oprichter en Formalities Specialist

Sebastian Trip

Octrooigemachtigde in opleiding
Suzanne Lanckohr Custos

Suzanne Lanckohr

Patent Information Professional

Alex Hogeweg

Octrooigemachtigde

Jij?

Vacature Octrooigemachtigde

Lid worden van het collectief?

Herken je je in onze filosofie en zou je graag willen verder praten over de (on)mogelijkheden van een lidmaatschap? Laat het ons dan even weten. Er valt namelijk nog zoveel meer te vertellen over de voordelen van Custos IPC. Neem even contact op met Willemyn, ze staat je graag te woord.