Custos IPC

Idea protectors with a fresh perspective.

Octrooibureau Custos IPC adviseert, ondersteunt en begeleidt ondernemers op het gebied van Intellectual Property (Intellectueel Eigendom). Custos IPC staan voor vernieuwing; het op onze eigen wijze veilig stellen van innovaties voor onze opdrachtgevers. Dit betekent meekijken, meedenken en vooruitkijken. Proactief en constructief. Zo worden kansen en bedreigingen tijdig gesignaleerd en kunnen we daarop anticiperen, waarbij het belang van de opdrachtgever altijd voorop staat.

Octrooien

Wij begrijpen dat een uitvinding het resultaat is van hard werk, creativiteit en doorzettingsvermogen. Daarom ondersteunen wij u graag bij elke stap in het octrooiproces, met op maat gemaakte strategieën die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Merken

Uw merk is een waardevol bezit en het beschermen ervan kan essentieel zijn voor het succes van uw bedrijf. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij het registreren van uw merk van begin tot eind.

Services

Custos IPC biedt een breed scala van IP diensten aan. Het indienen van octrooiaanvragen en beheren van octrooiaanvragen vormt uiteraard een wezenlijk onderdeel van onze dienstverlening, maar we doen veel meer dan dat. Bovenal fungeren wij als adviseur, klankbord en sparringpartner.

Experts

We believe in approaching things differently. Creative thinking to collectively get to the best solution. Custos IPC is a cooperative of independent professionals. Specialists in the field of patents, trademarks, designs, strategic advice and patent searching.

Over Custos IPC

Custos IPC is een coöperatie waar zelfstandige IP experts lid van zijn. Er is gekozen voor dit model in de overtuiging dat mensen in hun kracht moeten worden gezet. Doen waar je goed in bent en wordt daar nog beter in. Dat is onze filosofie. We zijn er van overtuigd dat we hiermee het beste van twee werelden combineren.

Just as curious as we are?

Wil je graag van gedachten wisselen? Dat kan natuurlijk. Neem even contact op met Bas, hij staat je graag te woord.