Word lid van onze coöperatie

Vanwege groei van onze opdrachtenportefeuille zijn we op zoek naar zelfstandig IP professionals die lid willen worden van Custos IPC Coöperatie U.A.. 

Custos IPC is een collectief van specialisten op het gebied van octrooien, merken en modellen. We staan voor vernieuwing en geloven in zaken anders aanpakken.

We vormen een coöperatie waar alle zelfstandigen lid van zijn. Dit model is gekozen in de overtuiging dat mensen in hun kracht moeten worden gezet. Doe waar je goed in bent en word daar nog beter in. Met deze filosofie bedienen we bedrijven met een hoog innovatief karakter, die regelmatig innovaties hebben die vastgelegd moeten worden. Bedrijven die een proactieve, betrokken expert nodig hebben in hun organisatie om te borgen dat de innovaties goed worden vastgelegd en beslissingen worden genomen die in lijn zijn met de algemene strategie van het bedrijf, maar geen noodzaak of budget hebben om een fulltimer in dienst te nemen of juist een flexibele schil willen hebben rondom hun interne gemachtigden.

Onze specialisten zijn ervaren en gedreven, ieder vanuit zijn/haar eigen expertise. Door dit brede scala aan expertises te bundelen zijn inhoudelijke kennis en continuïteit voor opdrachtgevers gewaarborgd. Voor de aangesloten leden geldt dat ze met gelijkgestemden, met vakbroeders, kunnen samenwerken, ideeën kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren. Dit gebeurt in samenwerking voor opdrachtgevers, maar ook tijdens de ledendagen die we om de maand organiseren. Op deze momenten praten we met elkaar bij op een interessante locatie en genieten we van een hapje en een drankje.

Ben je octrooigemachtigde, nog niet zelfstandig, maar overweeg je de stap naar ondernemerschap te maken, laat ook dan van je horen.

We komen graag met geïnteresseerden in contact. Check onze contactpagina voor de persoonlijke contactgegevens van Bas Hekman of Willemyn Slikker. Zij staan je graag te woord!

ledendag-custos